Lucia´s klänning – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Lucia´s klänning

 

Det är inte bara min klänning jag har börjat fundera på, även Lucia´s. Hon kommer vara så söt min lilla prinsessa! Den här klänningen hittade jag igår på Monsoon. De har massa söta klänningar för barn.

Translate: It´s not just my dress that I have started to think about, Lucia´s too. She is going to be so cute, my little princess! I found this dress at Monsoon yesterday. They have lots of cute dresses for kids.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Hej Josefin! Har följt din blogg ett tag nu och ja, det känns lite märkligt att läsa om någons liv jag inte känner.. Men; din blogg är otroligt fin och känns otroligt genuin. Vilket i sig gör att det inte alls känns konstigt. Så tack för allt du delar med dig till oss läsare! Jag undrar om du vill tipsa lite om klänningar man kan ha som gäst på bröllop. Jag ska på bröllop i slutet av oktober och paniken över att inte ha hittat rätt klänning börjar infinna sig! Ta hand om dig och familjen and keep up the good work!
  Kramar C

  1. josefinlustig
   Josefin

   Hej 🙂 Tack så jättemycket! Kul att du läser. Det kan jag göra 🙂 Kan kika på det ikväll när Lucia somnat! Kram