Paket – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Paket

Idag kom äntligen ett paket hem från Modekungen. Jag väntade på det hela dagen igår men då missade jag det när vi var iväg på frukost och Micke klippte sig. Här är en liten sneak peek på vad som gömde sig i. Lucia blev minst lika glad som jag, haha. Om det är någon som förgyller min dag så är det att få paket, så vill ni göra mig glad är det bara skicka ett paket 😉

Translate: I finally got this package from Modekungen. I was waiting for it all day yesterday but I missed it when we were out for breakfast and Mikael was at the hairdresser. Here is a little sneak peek on what I got. Lucia was as happy as me when it came, haha. If it´s something that makes my day it´s when I get a package home, so do you wanna make me happy just send me something 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.