New – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

New

Äntligen fick jag tag i dessa skor från Jeffrey Campbell. I stan fanns de i min storlek och jag älskar dem. Visst är de snygga?! Tror de åker på imorgon så får ni se hur jag tänkt matcha dem.

Translate: Finally they are mine! Love them, from Jeffrey Campbell. They had my size down town. I think I will wear them tomorrow so you can see how I will match them.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ika

  Flytten blir i så fall till i början av nästa år……så det är ett tag kvar men tiden går ju så fort, känns det som!! Jag fortsätter att kolla in din blogg! Jättekul att läsa 🙂 Ha en bra dag!!

  Ika

 2. Ika

  Riktigt frustrerande att försöka förstå vad dom säger ibland 🙂 Men man lär sig väl, så klart! Min kille jobbar för att företag i Edinburgh och vi funderar på att flytta dit…..hm….mycket att fundera på 🙂

  Ika

  1. josefinlustig
   Josefin

   Spännande! Edinburgh är en fin stad, har jag hört. Har bara vart där en gång och då såg vi inte så mycket. Men ska du shoppa så åk till Glasgow istället 🙂 Mycket bättre!! Man lär sig vad dom säger.

  1. josefinlustig
   Josefin

   Till en början förstod jag inte mycket alls, haha. Men man lär sig med tiden! Precis som med de flesta andra språk och dialekter. Det var samma sak för mig med norskan. Trondheim har en speciell dialekt och i början förstod jag INGENTING. Men nu förstår jag nästan allt på norska och jag hoppas att det blir samma sak här 🙂