Todays mama – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Todays mama

Shoes All Saints, jeans Zara, sweater Modekungen (new!), jacket Carlings, glasses Rayban

Idag har jag och Lucia sprungit runt på stan med Ia. Lucia fick ett par vantar och en tröja från Zara. Vad jag köpte får ni se senare ikväll. Vi åt min favorit sallad till lunch på Prezzo. Älskar den! Med kyckling, bacon och avocado.

Nu har Micke just åkt, men det här är faktiskt första gången som jag inte ens blir nere över att bli ensam över helgen. För imorgon kommer Ia hit, en fika och så ska vi se matchen tillsammans. På söndag ska jag fixa håret, jag hoppas tjejen jag ska till kan lösa det. Alla andra jag kollat med kunde inte sätta dit mitt gamla hår så jag hoppas att hon kan. Behöver verkligen fästa om det. Har blivit lite tovigt och växt ut en del och det är varken skönt eller fint. Jag har sån tur som har snälla Deborah som hjälper mig. Vad hade jag annars gjort? Alla är så snälla här, det är en stor skillnad från Sverige. Alla är så hjälpsamma!

Nu är det middag för mig och Lucia, hon får hennes favorit. Kycklingspett med ris från igår och jag får göra nudlar till mig själv. Lyxigare än så blir det inte denna fredag.

Translate: Use the button to the right.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.