My little devil – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

My little devil

 

Idag var vi på ett litet Halloween party som Celtic ordnat, Micke skulle dit och skriva autografer och vi fick följa med. Lucia var klädd som en liten djävul och hon var så söt! När vi kom hem fixade vi vår pumpa, visst blev den fin? Hehe. Nu är det sovdags för mig. Skulle hinna slänga in dagens outfit men det får bli imorgon, min dator är så galet seg och nu har jag rensat bland alla bilder och fört över det mesta till den externa. Så nu hoppas jag att jag kan blogga lite fortare, tar mig en evighet att göra ett inlägg. Annars blir det en ny dator på mig. Men det lär jag ju köpa i Sverige så jag får med Å Ä Ö på tangentbordet.

Translate: Use the button to the right.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Deborah

  Can they not supply a Swedish keyboard here?! I think they can so you can check. Apple shop for a MAC or PC World for any other type of laptop 🙂

 2. Gerd Jorun

  Dersom du har lyst på Macbook og kjøper den der, så får du bytte gratis til svensk tastatur 🙂 Det fikk iallefall jeg 🙂

    1. josefinlustig
     Josefin

     Men så bra! Då måste jag gå in på Apple nästa gång jag är i stan och höra 🙂 Är i stort behov av en ny dator. Ska bli skönt att slippa använda en med blinkande skärm. Lucia har haft sönder min lite, haha.

Annons