Zara – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Zara

Ni ville ha tips på lite varmare jackor och jag tycker helt klart att Zara har snyggast kappor! Nästan lite för många fina för nu ångrar jag mitt köp BIG TIME. Jag hatar att känna den känslan, när man köpt en ganska dyr jacka och sen ångrar sig och det går inte att lämna tillbaka den. Så surt. Så nu får jag stå mitt kast. Den är ju snygg, såklart. Annars hade jag inte köpt den från första början. Men det finns så många andra snygga! Man ska inte bara ta första bästa, om den inte känns 100.

Translate: Use the button to the right.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josefinlustig
   Josefin

   Jag tror att jag väntar med det tills det är dags att använda den 😉 hehe. Så lite mindre än 2 veckor. Måste hitta ett par snygga skor att ha till. Klänningen är fantastisk och jag är SÅ nöjd med den.

 1. Deborah

  My favourite is the top middle Cream with Black sleeves, saw this in the shop and thinking I may try it tomorrow when I go to Zara 🙂

  1. josefinlustig
   Josefin

   Min finns inte ens med på hemsidan :S men den är med skinn på kragen och silver dragkedjor. Hade velat ha din 😉 hihi

 2. Emma

  Vill bara skriva att du verkar vara en sån härlig och jordnära tjej! Din blogg är en av mina absoluta favoriter! Kram!

Annons