Todays mama – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Todays mama

Pants Zara, t-shirt Religion (inspo.nu), sweater BikBok, hat Topman

Idag var det Halloween party på Gymboree och sen en fika på Cup med Ia och Sara. Nu ska jag och Lucia snart åka iväg på fotboll. Celtic möter St Johnstone i cupen idag, håller tummarna för seger såklart!

En kul sak hände när jag var ut med Geisha på kvällspromenaden. Jag stötte på 2 svenskar med barn. Det är så otippat och när man väl träffat en svensk så dyker det upp massor! Så snart ska jag och Lucia iväg på play date med svenskar, det ser vi fram emot. Har jag sagt att jag trivs som sjutton i Glasgow just nu?

Translate: Use the button to the right.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. alexa

    Vad härligt att höra! Kan tänka mig att det inte är helt lätt att känna sig hemmastadd i en stad men det verkar som att du är på god väg i alla fall 🙂

  2. Deborah

    Ah this is good, you are building a nice network of friends…..never replace family but makes the days easier 🙂 Settling in nicely !!! x

Annons