New – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

New

Vi åkte ned på stan för lite shopping idag, Micke är ledig idag OCH imorgon! Hur sjukt är det? Tack vare vinsten med 5-0 igår. Jag gick in på Apple för att köpa ny dator, men de kunde inte byta tangentbordet till ett Svenskt så jag får köpa en när jag är i Stockholm istället. Har ni några tips? Vilken dator borde jag köpa? Vilken är bäst? Dagens shopping blev den här tröjan till Lucia och t-shirten till mig. Från Zara. Ikväll ska vi laga Tacopaj och bara mysa hemma. Så skönt att vi har en hel “helg” tillsammans. 2 dagar i rad mitt i veckan blir vår helg.

Skynda er att tävla innan den avslutas! Ni kan dela enkelt genom instagram, bara kopiera bilden som vi lagt upp på @behindeveryman.

Translate: Use the button to the right.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Vee

  jag har i flera år haft en dator från USA, den har ju alla bokstäver men det syns inte på utsidan, men man lär sig snabbt vilka bokstäver som är Å Ä och Ö och man har ju ett virtuellt tangentbord i datorn som man kan kolla om man glömmer bort ^^ tycker det är värt då det e rätt många tusenlappar billigare där, vet inte hur stor skillnaden är där ni är men det är värt att kolla upp! Kram

 2. Ellen

  Köp en Mac book PRO. Den är den bästa mac datorn 😉 Jag har en “äldre” variant av den. Har knappt krånglat alls och då är den ändå nästan fem år gammal. Så det är bra kvalité. Och om den skulle krångla är det ofta smidigt att lämna in på Apple-butikerna 🙂
  Hoppas allt är bra med dig annars! Kram

  1. josefinlustig
   Josefin

   Oj 5 år!!! Min dator jag har nu köpte jag när Lucia var liten. Så den är bara 1 år och den är redan dålig. Jag kör nog på en Mac, men vet inte om jag kör på Pro eller Air. Just nu lutar det åt Air 😉 hehe. Kram!

   1. Ellen

    Ja kör på en Mac! Du kommer bli supernöjd oavsett om du köper air eller PRO. Air är väl lite smidigare att ha med sig när man reser och liknande 🙂 Kram

 3. Sofie

  Jag har önskar mig den senaste MacBook Air i julklapp av A. Jag har den “gamla” versionen och älskar den då den är jätte lätt!!! Väger knappt någonting och har den alltid i handväskan när jag reser! Det enda negativa är att man inte kan ha CD skivor i den men det har jag ändån aldrig, köp köp köp! Be Micke snacka med A då han har en kontakt på Mac! PUSS