Which shoes? – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Which shoes?

Jag har otroligt svårt att hitta skor till min klänning. Som om jag haft svårt att hitta skor förut? Nej! Det är bara för att man måste ha ett par. Nu har jag äntligen hittat ett par som jag gillar, men har svårt att bestämma vilken färg. Vilken färg tycker ni? Svart klännings och svart väska. Jag ska åka och kika i butik någon dag snart, hoppas de finns inne. Har så svårt att beställa över internet. Så jobbigt om de inte passar. Börjar bli stressad nu, hehe.

Translate: Which shoes do you think I should buy? I´m going to wear them with this dress and a black bag. I have a hard time to find shoes right now. I hope these are in store so I can go and try them on. Doesn´t like to order online.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josefinlustig
   Josefin

   Ja det är sant, men med dessa skor så blir jag nog lång så det räcker 😉 Haha. Hoppas jag inte ramlar omkull.

 1. jenny

  Ser ut vara en sjukt snygg klänning. Är ute efter nå i den stilen när jag ska iväg på 30 års galej i dec. Nå tips värre man kan hitta den eller nån liknande?

  1. josefinlustig
   Josefin

   Jag tänkte inte säga vart den är ifrån eller visa hur den ser ut förrän jag ska ha den på mig. Men jag kan maila dig? 🙂

 2. Ia

  Nude 🙂
  Men inte om du ska ha svarta strumpbyxor! Håller med ovanstående att om du har bara ben eller genomskinliga strumpbyxor ska du lätt gå för beiga. Om du ska ha strumpebyxor – svarta 🙂

 3. Liz

  Svarta… fast det beror lite på vad du ska ha för strumpor? Nude är snyggast när man är barbent tycker jag! Klänningen ser supersnygg ut!

Annons