Bildbomb – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Bildbomb

Vi har haft besök av 3 grabbar sen i Måndags, de åkte just hem och det är redan jättetomt här! Alla bilderna ovan har André tagit så han är tyvärr inte med på någon, hehe. Lucia har verkligen haft det jättebra och hon älskar att ha besök. Geisha gillar det mest av alla tror jag, hon är lite ledsen nu. Tur att vi har en hel del besök planerat framöver. Nu väntar jag på Ia, sen ska vi åka och fixa mitt hår. Ska bli så skönt att få det gjort. Har längtat ett tag nu! Ia följer med för jag måste ha med Lucia. Vad hade jag gjort utan hennes hjälp idag?! Hade inte gått ihop. Följ mig på instagram under dagen @josefinjohnsson.

Translate: Use the button to the right.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons