New big bed – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

New big bed

Lucia fick en ny säng igår. En stor säng! Fast vi valde den säng som man kan göra större med tiden. Egentligen ville jag ha en annan säng, som jag lagt upp förut. I trä. Men vi kan inte vänta hur länge som helst på en säng. Det är dags för henne att sova i sitt eget rum igen. Hon somnade i sin nya säng igår, men vaknade efter några timmar och sov resten av natten hos oss. Men i natt gör vi ett nytt försök så får vi se hur lång tid det tar innan hon sover hela nätter i sin egen säng. Har ni några tips? Hon har sovit väldigt oroligt den senaste veckan. Sätter/ställer sig upp hela tiden och ska gå ned från sängen. Så får vi ta tillbaka henne och hålla om henne lite så somnar hon om, om och om igen. Sängen är i alla fall från Ikea! Hon gillar den för direkt jag hade byggt ihop den så hoppade hon upp. Jag måste göra något åt den fula väggen i hennes rum, den förstör så mycket! Det blir nästa projekt. Min syster kommer hit snart så hon får nog hjälpa mig, hon är så duktig på sånt. Hehe.

Translate: Use the button to the right. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josefinlustig
   Josefin

   Ja jag vet inte, men tror inte hålen skulle synas så mycket på den väggen. Vi har nog gjort värre hål än så 😉 hehe. Har satt fast spegeln i väggen så det lär ju göra lite märken. Men hellre det än att den ramlar över Lucia 🙂

  1. josefinlustig
   Josefin

   Jag vet, jag har tänkt på det också. Det är i så fall jag tänkt göra 🙂 men som du sa, vet inte hur mycket Lucia kommer dra i det.. Hehe. Får nog göra en chansning och hoppas hon låter det vara. Kram!!

  1. josefinlustig
   Josefin

   Hihi ja, den är mysig! Även om det inte var den jag ville ha. Något sånt jag tänkte göra i hennes rum! 🙂 Hoppas bara inte hon drar ned det, hehe.

Annons