FRÅGESTUND! / QUESTION TIME! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

FRÅGESTUND! / QUESTION TIME!

Nu är det dags för frågestund! Är det någonting ni undrar så passa på att fråga nu. // It´s Question time! Ask me anything now.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alice

  Om du fick välja ett land att bo i som fotbollsfru, vilket land skulle du helst vilja flytta till då? Förutsatt att Micke har en kontrakt där:)

 2. Monica

  Eftersom jag och min sambo också skal gifta oss till sommarn är jag nyfiken på er bröllop 🙂 Vill du berätta lite om hur långt ni är i processen? Och vet du vad för typ av klänning & ring du vill ha? Själv tycker jag det är jättesvårt att välja. Kram!

 3. Sofia

  Kommer Lucia att börja på dagis & så i Glasgow?

  Kanske en liten privatfråga men – hur får du in pengar etc.. bortsett från din sambo? 🙂

 4. Karin

  Kom på några;) Favorit smak på nudlar? Favorit te smak? Vad har du för iPhone skal samt bakgrundsbild? De nya hudprodukterna du pröva var de bra?:)

 5. Victoria

  Hur träffades du och Micke? Var det planerat att få barn och vill ni ha fler? Tack för en inspirerande blogg, du är otroligt vacker!

 6. Anna

  vet inte om mina frågor kom med förut så skickar dem igen 🙂

  Vad är du mest stolt över att ha åstadkommit i ditt liv? (förutom din söta dotter såklart!)
  Hur känns det att vara ekonomiskt beroende av din pojkvän? Hur fungerar det i praktiken, måste du be honom om allt du vill ha, ex kläder, ny dator mm? Eller får du en viss summa varje månad? 🙂

 7. Anna K

  Om du får drömma lite; hur ser ditt liv ut om 10 år? Ex. var bor ni, vad gör ni, vilka mål med livet är uppfyllda osv?

 8. Andreakarolina

  Eftersom jag själv är så inne i bröllopsplanerandet så blir mina frågor kring det, hur långt har ni kommit i planerandet? Har ni börjat fundera på dekorationer/teman? Vilka isf? Jag kan tycka att det är svårt att hitta annorlunda accessoarer och skor i Sverige. Sitter och drömmer mig bort på hemsidor från UK och USA för att slippa “finlandsfärjanbröllop” Hur upplever du att planera bröllop från ett annat land än det ni ska gifta er i?

  Haha mycket frågor

 9. Linda

  Hej ! Gillar din blogg massor! Har helt kärat ner mig i sina skor från all saints och undrar bara om du tycker dom är normala i storleken ? Ha en bra kväll!

 10. Karin

  Jag försöker komma på någon fråga men gör inte de är väl för att du är så go å svarar på våra kommentarer! Så istället för en fråga vill jag passa på att tacka för en så bra blogg du för Josefin!!

 11. Lulle

  Något jag undrar är hur det här med att vara fotbollsfru påverkar utseendet. Det kanske låter jättedumt men alltså jag undrar om man känner att man behöver lägga extra tid på hur ens kropp ser ut eftersom era män är så aktiva och håller hälsan och kroppen i riktigt god form så att man liksom känner att man måste hålla jämna steg?

 12. Emilie

  Hur träffades du & micke?

  Har du tänkt att börja jobba när Lucia börjar på dagis, isf md vad?

  Vilka bloggar läser du?

  Tack för en fin blogg!

 13. Erik

  Favorit: TVserie, musik?
  Vad är det mest pinsamma du har gjort?
  När hade du senast en riktig karatefylla så det inte gick at ta sig upp ur sängen dagen efter?
  Skulle du servera korv med mos och Pucko på erat bröllop om du fick 500.000?
  Om Se&Hör vill köpa era bröllopsfoton för 100.000 är du ok med det?
  Vad skulle du göra om när eran dotter är 18, “morsan jag vill hålla på med wrestling”, skulle du säga skoj eller jobba mot henne?
  Vilken är din värsta ovana?
  Om din pojkvän fick för sig att OnePiece var världens bästa plagg och ville använda det konstant, även när ni gick på stan, skulle du var ok med det?
  Om han imorgon kom hem och sa “jag vill börja samla på bildelar från Östtyskland på heltid, nu slutar jag med fotboll”. Skulle du vara ok med det?
  Vad skulle du göra om han vid 2-0 gör ett rätt obetydelselöst mål MEN världens drömmål till 3-0. Springer och firar, drar av sig tröjan och firar som en riktig jävla tok ute vid hörnflaggan. Så har hela arenan sett att det var solklar offside och du filmas in? Skulle du skratta eller lägga dig ner och låtsas som att du inte fanns?
  Om någon ryss får för sig att fotboll damfotboll på Grönland vore världens bästa projekt, och erbjuder dig ett kontrakt med världens lön, skulle du ta det då?
  Vad tycker du om äkta skinn och päls?

 14. Therese

  Vad lockar du ditt hår med? Vilka produkter använder du till ditt hår? Och vilket smink använder du, fota gärna =) Kan du inte visa lite mer av ert boende? Iaf lite små detaljer, du verkar ha väldigt bra smal gällande inredning! Tack för en toppen! blogg

 15. Sofia

  Provar igen då du skrev att du haft problem med kommentarerna igår och jag skrev några frågor till frågestunden 🙂

  Vem tycker du är snyggast i landslaget? Förutom Mikael förstås :p
  Vilken är din favoritmaträtt?
  Har du någon fobi?
  Ska Lucia börja dagis snart, eller kommer du vara hemma med henne ett tag till?
  Skulle inte du kunna göra ett kollage med alla hårfärger och frisyrer du haft genom åren? Kul att se sådant!

Annons