Answers – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Answers

Vem tycker du är snyggast i landslaget? Förutom Mikael förstås. Oj, haha. Jag hade nog sagt Mellberg men nu spelar ju inte han längre. Fast jag säger han ändå!

Vilken är din favoritmaträtt? Jag älskar thaimat. Nudlar med kyckling som är jättestark eller kyckling med jordnötssås. Jag är mycket för stark mat.

Har du någon fobi? Nej inte någon större fobi. Men min dödsångest har blivit extrem! Jag kan bli galen på mig själv ibland. Jag antar att det blir så när man får barn.

Ska Lucia börja dagis snart, eller kommer du vara hemma med henne ett tag till? Jag letar dagis till henne. Så fort vi hittat ett bra så kommer hon nog börja gå 2 dagar i veckan. Jag är inte alls redo men det är nog dags.

Skulle inte du kunna göra ett kollage med alla hårfärger och frisyrer du haft genom åren? Kul att se sådant! Jag kan sätta mig och kolla igenom mina bilder när jag har tid. Men jag har tyvärr inte kvar bilder från när jag var mindre. Då ändrade jag hårfärg och frisyr hela tiden!

Kan du inte göra ett videoinlägg på då du sminkar dig/fixar ditt hår? Det är just det här med video, jag tror inte jag är bekväm med det. Fast jag kan testa någon gång kanske. Men jag lovar inget!

Hur många barn vill du ha när du blir stor!? 3 tror jag! 🙂

Vad lockar du ditt hår med? Vilka produkter använder du till ditt hår? Och vilket smink använder du, fota gärna.

Jag lockar håret med en plattång från GHD som är jättebra! Plattorna är vickbara vilket gör att man inte får hack i håret.

Den här använder jag i blött hår innan jag fönar det. Den ger lite extra volym! Mer av vilka hårprodukter jag använder hittar ni i kategorin Beauty.

Jag börjar alltid med 1. BB cream från Too Faced eller eventuellt 2. Primer från MAC blandat med Lustre Drops i färgen Pink Rebel. Sen lägger jag lite 3. YSL concealer i näsväck, runt ögonen och på eventuellt röda fläckar/finnar. Sen använder jag 4. Mineralpuder från MAC i färgen Medium Plus med borste nummer 9. Sen lägger jag lite 5. Rouge från MAC i färgen Mocha Matte. Sen blandar jag ihop lite av varje i 6. Tri Brow Color från Makeup Store för ögonbrynen med pensel nummer 10. Ibland lägger jag lite 7. Cake Eyeliner från Makeup Store också med pensel nummer 10. Till sist avslutar jag med att böja fransarna och sen på med lite 8. Mascara från Lancome, Doll Eyes.

Kan du inte visa lite mer av ert boende? Iaf lite små detaljer, du verkar ha väldigt bra smal gällande inredning! Tack för en toppen blogg! Tack själv och självklart kan jag visa lite mer av vårt hem.

Favorit: TVserie, musik? Musik är jag dålig på, men jag har just skaffat spotify så jag ska börja lyssna på mer musik, hehe. Jag har typ inte tid att lyssna på musik. Jag gör det i bilen men är Lucia med (vilket hon alltid är) så lyssnar vi på hennes barnskiva. Favoritserie just nu är 90210 och Hart of Dixie. Sons of anarchy är också en favorit, men vi har inte kommit igång att se på säsong 5 än.

Vad är det mest pinsamma du har gjort? Jag måste vara tråkig och säga att jag inte vet. Kan inte komma på något. Det måste ju betyda att jag inte skämmer ut mig så ofta. Vilket är bra?

När hade du senast en riktig karatefylla så det inte gick at ta sig upp ur sängen dagen efter? Det var när Micke fyllde 25, för snart ett år sedan. Vi hade överraskningsfest för honom och det var första gången jag drack mycket efter att jag fått Lucia. Alltså inte druckit alkohol på över ett år! Det var helt galet, jag mådde så jäkla dåligt dagen efter. Hemskt!

Skulle du servera korv med mos och Pucko på erat bröllop om du fick 500.000? Haha nej, det skulle jag absolut inte!

Om Se&Hör vill köpa era bröllopsfoton för 100.000 är du ok med det? Kanske inte just Se&Hör, men skulle en mer seriös tidning vara intresserad skulle jag kunna fundera på det. Jag kommer vilket fall lägga upp lite bilder på bloggen!

Vad skulle du göra om när eran dotter är 18, “morsan jag vill hålla på med wrestling”, skulle du säga skoj eller jobba mot henne? Det var faktiskt en svår fråga! Men wrestling, haha. Är det hennes stora dröm så absolut! Go for it.

Vilken är din värsta ovana? Jag tror faktiskt inte jag har någon 😉

Om din pojkvän fick för sig att OnePiece var världens bästa plagg och ville använda det konstant, även när ni gick på stan, skulle du var ok med det? Nej nej nej! Absolut inte, haha.

Om han imorgon kom hem och sa “jag vill börja samla på bildelar från Östtyskland på heltid, nu slutar jag med fotboll”. Skulle du vara ok med det? Nu är inte det något som kommer hända, någonsin eftersom han är så intresserad av sånt. Men skulle det vara så så skulle jag försöka få honom att tänka om, några gånger!

Vad skulle du göra om han vid 2-0 gör ett rätt obetydelselöst mål MEN världens drömmål till 3-0. Springer och firar, drar av sig tröjan och firar som en riktig jävla tok ute vid hörnflaggan. Så har hela arenan sett att det var solklar offside och du filmas in? Skulle du skratta eller lägga dig ner och låtsas som att du inte fanns? Jag tror att jag skulle skratta! Eller skämmas..Fast förmodligen skratta. Har en tendens att skratta bort jobbiga situationer.

Om någon ryss får för sig att fotboll damfotboll på Grönland vore världens bästa projekt, och erbjuder dig ett kontrakt med världens lön, skulle du ta det då? Om jag fick bättre lön än Micke så absolut!! 😉 Ibland önskar jag att vi hade ombytta roller. Jag saknar fotbollen!

Vad tycker du om äkta skinn och päls? Äkta päls är inget jag skulle köpa. Men äkta skinn har jag.

Hur träffades du & micke? Mickes kompis parade ihop oss. Läs mer om det på Questions and answers i kategorierna.

Har du tänkt att börja jobba när Lucia börjar på dagis, isf md vad? Förmodligen inte! Det är inte så lätt att jobba när vi lever det liv vi lever. Jag måste ständigt anpassa mig efter Micke. Vill jag kunna åka till Sverige när jag vill så funkar inte det med ett jobb. Speciellt inte att vara ledig över sommaren när vi åker hem över 2 månader.

Vilka bloggar läser du? Jag läser alla bloggar på Behindeveryman såklart! Och även Tilda Fingals blogg. Sen kikar jag in på lite olika bloggar när jag känner för det eller har tid över.

Något jag undrar är hur det här med att vara fotbollsfru påverkar utseendet. Det kanske låter jättedumt men alltså jag undrar om man känner att man behöver lägga extra tid på hur ens kropp ser ut eftersom era män är så aktiva och håller hälsan och kroppen i riktigt god form så att man liksom känner att man måste hålla jämna steg? Det är klart man påverkas av livet vi lever. Men jag hade förmodligen sett ut på samma sätt om jag levt med en snickare.

Jag försöker komma på någon fråga men gör inte de är väl för att du är så go å svarar på våra kommentarer! Så istället för en fråga vill jag passa på att tacka för en så bra blogg du för Josefin!! Tack själv! Det är ni som gör bloggen bra. Utan er hade den inte vart nånting. Kram!
Hej ! Gillar din blogg massor! Har helt kärat ner mig i dina skor från all saints och undrar bara om du tycker dom är normala i storleken ? Ha en bra kväll! Hej! Ja de är rätt normala i storlek, de kan kännas lite tajta till en början med eftersom de är i skinn så töjer de sig. De är jättesköna och är mina absoluta favoriter!
Berætta om ditt drømbrøllop. Eftersom att vi ska gifta oss utomhus så hoppas jag självklart på att solen skiner! Jag skulle bli så ledsen om vi har otur med vädret. Så jag håller tummarna för det redan nu. Jag vill ha ett ljust romantiskt bröllop. Med den PERFEKTA klänningen. Jag hoppas inte att vårt bröllop blir stelt, för det är det sista jag vill att det ska vara. Det ska bli den bästa dagen i våra liv, eller i alla fall en av de bästa. Hehe! Jag hoppas att alla våra nära och kära kommer och firar med oss.
Eftersom jag själv är så inne i bröllopsplanerandet så blir mina frågor kring det, hur långt har ni kommit i planerandet? Har ni börjat fundera på dekorationer/teman? Vilka isf? Jag kan tycka att det är svårt att hitta annorlunda accessoarer och skor i Sverige. Sitter och drömmer mig bort på hemsidor från UK och USA för att slippa “finlandsfärjanbröllop” Hur upplever du att planera bröllop från ett annat land än det ni ska gifta er i? Vi har kommit en bit på väg. Enligt checklistan så har vi i alla fall koll på läget! Vi kommer att ha mestadels vitt men med rosa och grå detaljer. Jag vill ha mycket blommor! Det är så fint. Det är svårt att planera från ett annat land, man får prata med alla som hjälper till via telefon och dator. Och så måste jag beställa hem allt till Umeå eftersom det är där vi ska gifta oss så jag kommer inte få se allt förrän i sommar. Så jag hoppas verkligen att allt blir så bra som det ser ut på internet.
Om du får drömma lite; hur ser ditt liv ut om 10 år? Ex. var bor ni, vad gör ni, vilka mål med livet är uppfyllda osv? Då har vi kanske flyttat hem till Sverige, vi har minst 2 barn och jag har startat mitt eget märke och designar barnkläder.
Vad är du mest stolt över att ha åstadkommit i ditt liv? (förutom din söta dotter såklart!) Jag är ganska stolt över att jag är såpass självständig att jag kan bo i ett främmande land utan familj och vänner i närheten. Jag får klara en hel del saker själv och jag har vuxit enormt mycket som människa.
Hur känns det att vara ekonomiskt beroende av din pojkvän? Hur fungerar det i praktiken, måste du be honom om allt du vill ha, ex kläder, ny dator mm? Eller får du en viss summa varje månad? Det är ingenting jag går runt och tänker på. Jag måste inte be honom om lov för att få köpa en tröja eller gå och klippa mig. Vi har gemensam ekonomi, svårare än så är det inte. Vi är en familj och vi lever tillsammans. Vill jag köpa en ny dator som kostar mycket pengar så gör jag det inte utan att prata med Micke först. Det gäller även om jag hittat ett par snygga skor som jag själv tycker är lite dyra, då vill jag alltid ha en extra åsikt. Vi gillar att bestämma saker tillsammans.
Hur träffades du och Micke? Var det planerat att få barn och vill ni ha fler? Tack för en inspirerande blogg, du är otroligt vacker! Tack snälla! Mickes kompis parade ihop oss. Det var planerat och Lucia var VÄLDIGT önskad, hehe.
Jag diggar verkligen din stil! Vilka är dina favoritbutiker? Vad tycker du om att göra i Glasgow. Har aldrig varit där men har hört att det ska va en jätte fin stad! Tack! Jag gillar Zara, River Island, Topshop mm. Glasgow är jättelikt och jag älskar staden. Det finns en hel del saker att göra, men jag har faktiskt inte gjort så mycket mer än att shoppa. Micke är ju nästan aldrig ledig så vi har inte tid att göra något. Men det finns en hel del saker runt om Glasgow att se. Safari bland annat. Vilket vi absolut ska göra när Micke har lite mer ledig tid.
Vart kommer ni fira jul någonstans? Vi kommer fira jul hemma i Glasgow! Mickes syster kommer hit. Vi får en liten mysig jul och vi får skapa våra egna traditioner i år. Vi har köpt vår första julgran, hehe.
Favorit smak på nudlar? Chili! De enda jag äter, hehe.
Favorit te smak? Apple & cinnamon.
Vad har du för iPhone skal samt bakgrundsbild? Jag har inget skal till telefonen. Bakgrundsbild är såklart på Lucia.
De nya hudprodukterna du pröva var de bra? Ja de var bra. Jag använder ansiktskrämen mest.

Kanske en liten privatfråga men – hur får du in pengar etc.. bortsett från din sambo? Eftersom att jag inte så jobbar får jag inte in några pengar. Så enkelt är det.

Eftersom jag och min sambo också skal gifta oss till sommarn är jag nyfiken på er bröllop :) Vill du berätta lite om hur långt ni är i processen? Och vet du vad för typ av klänning & ring du vill ha? Själv tycker jag det är jättesvårt att välja. Kram! Vi har bokat datum och plats, fotograf är fixat, färgtema är klart, inbjudningarna är snart klara att beställas, sen har vi kommit igång med en del dekoration och praktiska saker. Allt ska bara beställas! Jag vet hur jag vill ha det. Så nu måste vi bara få till allt. Jag börjar bli nervös nu när jag kommit igång med planeringen på riktigt!

Om du fick välja ett land att bo i som fotbollsfru, vilket land skulle du helst vilja flytta till då? Förutsatt att Micke har en kontrakt där:) Då skulle jag nog säga Spanien eller Italien, det vore skönt att få bo i ett varmt land en gång i alla fall. Hehe. Nu har vi bott i 2 städer som det mestadels regnar i. Så enligt mig har vi förtjänat sol och värme 😉

Om du fick bestämma helt fritt, vilken klubb skulle du vilja att din fästman blev värvad till och varför? Vilket är ditt favoritlag i europa och vilken spelare skulle du bli ‘starstruck’ av att få träffa?  Vilken klubb vet jag inte, men gärna någon bra klubb i ett varmt land och att han får mycket speltid är såklart viktigt! Jag har inget favoritlag. Eftersom att jag inte blir “starstruck” när jag träffar Zlatan så vet jag inte om jag skulle bli det av någon annan heller. Men det vet jag nog inte förrän jag träffat någon. Om jag träffade Messi skulle jag kanske bli det. Svårt att säga!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Susannah

  Tycker du verkar så himla go och snäll, skulle bara säga det! Samt att du har bra sminksmak för det där är nästan identiskt med mina sminkprodukter! Ha en fin dag!!

 2. natalie

  vad bra svar 🙂 så härligt att se att du är så ärlig med 🙂 tycker det är alltför många som har en radda med frågor, men bara svarar “vill inte prata om de”, då bör man inte lägga upp frågorna heller 😉 så tummen upp för dig 😀

  1. josefinlustig
   Josefin

   Tack Natalie! Jag ser ingen anledning med att ignorera såna frågor, det är ju ganska enkelt hur det funkar. Jag tror i själva verket att folk redan förstår, men frågar ändå. Jag menar, självklart är det svårt att få in pengar om man inte har något jobb. Sen finns det en hel del andra saker som spelar in på att jag inte “kan” tjäna pengar just nu. Det är väldigt mycket med skatt och annat i Sverige som inte bara drabbar mig. Så det är inte så enkelt alltid 🙂 Mycket som måste kollas upp innan!

 3. Petra

  Nu när du har Spotify tycker jag att du borde lyssna på MaryJet, speciellt låten Lies Beyond. En fantastiskt vacker låt som berör. En fantastisk, perfekt bröllopslåt 🙂

Annons