Lussebullar – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Lussebullar

Igår var det lussebullsbak här hemma. Bullarna blev faktiskt jättegoda. Vi lyckades! Inte ofta det händer, haha. Jag fick receptet på mitt förra inlägg så vill ni ha det så kan ni bara gå in där! Nu har jag Luci just ätit frukost. Vet ni vad, natten till igår sov Lucia i sin säng HELA natten. Från 8 till 7 ungefär. Inatt kom hon inspringande till oss runt 12, men då gick jag tillbaka med henne och så somnade hon om direkt. Sen kom hon in till oss vid halv 5 igen och sov vidare i vår säng. Men det är stora framsteg! Plötsligt händer det. Nu måste jag skynda mig, vi hörs senare idag.

Jag har börjat svara på era frågor så fortsätt fråga, tills ikväll eller imorgon. Glöm inte tävlingen på startsidan, den avslutas idag! Sista chansen nu.

Translate: Use the button to the right. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons