New – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

New

Jag har svårt att hitta fina skålar och tallrikar till Lucia. Jag gillar inte saker som har Hello Kitty på sig, varken på saker eller på kläder! Idag hittade jag de här fina skålarna och glasen i pastellfärger. Så fina. Synd bara att de inte fanns i tallrikar också. Jag får leta vidare!

Translate: I have a hard time to find bowls and plates that I like for Lucia. I don´t like all the stuff that have Hello Kitty on them, not clothes either! I found these today, lovely colors in pastel. But they didn’t have them in plates. I have to keep looking for that! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons