Todays mama – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Todays mama

Shoes All Saints, jeans Gina Tricot, fur gilet Monki (new!), jacket Carlings

Idag har vi vart på stan en sväng. Min kamera ville inte riktigt samarbeta idag. Men bättre än inga bilder alls! Kommer lite mer bilder från dagen om en stund. Det blev ingen shopping för mig men jag hittade så snygga skor, till både mig och Lucia. Så vi kan matcha, hehe.

Translate: We were down town for some shopping today. My camera didn´t want to cooperate with me today. But better than no pics at all. More pics from today coming up. I didn´t shop anything today but I found shoes for me and Lucia so we can match, hehe. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Andréa Lukic

    TODAYS MAMA är to die for! Grymt fin. Och haret är änglalikt (sorry för uteblivet ao, har inte svenska bokstaven ao i min dator) Jag ska med bli mamma snart. Och en kick-ass-snygg-morsa som YOU. (hoppas jag, haha)

Annons