New – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

New

När vi var på stan igår så hittade jag dessa Converse, men köpte dom inte! Idag när vi åkte till ett shoppingcenter var jag tvungen att slå till. Så jäkla coola! De finns tydligen bara på Office. Så vet inte om dom kommer att komma till Sverige. Skulle köpa Leopard Converse till Lucia också men det fanns inte i hennes storlek, får åka ned på stan igen och se om det finns där. Vi måste ju matcha, hehe. Blev lite mer shopping idag, vad det blev får ni se en annan gång. Imorgon åker Paulina hem och det känns jättetråkigt. Kommer sakna henne massor. Vi har haft en jättebra vecka, men vi ses snart igen. Hoppas jag!

Translate: Use the button to the right. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Andréa Lukic

  Jättefina! Har själv ocksa letat efter ett par liknande under en längre tid nu här i Schweiz, utan framgang. De är helt enkelt inte lika stora Converse-fans som vi fran Sverige. Här känner de, konstigt nog, knappast till märket. Trist!

  1. josefinlustig
   Josefin

   Här finns det MASSOR av Converse till bra priser 🙂 Finns massor av skor överlag och billigare än i Sverige! Jag är glad, haha.

   1. Andréa Lukic

    Ser du – perfekt för dig, du kan ju starta upp en nätbutik med skor. Bara fota, lägga upp – och vi läsare shoppar gärna! Jag dööör utan Converse här, de finns liksom inte ens i mindre butiker. Man kan beställa fran Tyskland men leveranstiden pa just Converse är typ 2 veckor. Priset = högre än i Sverige. Loose-loose-situation, haha. Fan!

Annons