New snow boots – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

New snow boots

Jag hittade vinterskorna på Next, de fanns i Lucias storlek i butik. SÅ glad, hehe. Nu är hon redo för Umeå. Jag och Lucia kommer förmodligen stanna där lite längre eftersom Micke ska iväg 6 dagar dagen efter vi egentligen skulle åkt hem. Så det är ingen vits för oss att åka hit och sitta här så länge ensamma när vi lika gärna kan stanna där några dagar extra.

Translate: I found snow boots for Lucia, Next had them in her size in store! So happy, hehe. We are ready for Umeå now. Me and Lucia is probably going to stay there a few days longer than Mikael. He is going away for 6 days so it´s no point for us to go home and be alone for 6 days. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Deborah

    Ah these are cute! Is it heavy snow in Sweden? You will be able to get lots of wedding things organised when you are home for those extra days 🙂

Annons