Josefin Lustig

Juldagen

Idag tog vi en promenad i parken. Vi har haft en snöfri jul med en del plusgrader. Mycket mer än så har vi inte gjort idag, ätit lite gröt till lunch och fikat lussebullar. Såna här dagar saknar man resten av familjen, då man ofta träffar släkten på juldagen också. Snart åker vi i alla fall till Umeå och får förhoppningsvis lite snö och släktmys. Nu ser vi på Lejonkungen 2 och snart ska vi laga middag innan Micke ska åka iväg. Match imorgon.. Vi ska nog ta oss ned på stan och trängas med folk imorgon, lite shoppingsugna är vi. Men frågan är om det är FÖR mycket folk. Vi får se helt enkelt. Får passa på att shoppa så mycket det går medan Lucia sover.

Translate: Use the button to the right. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.