Josefin Lustig

Merry Xmas

Hej allihopa! Hoppas ni hade en underbar julafton. Vår första julafton på egen hand var väldigt bra. På morgonen öppnade vi ett paket var från julstrumpan. Sen åkte Micke iväg för att träna och kom inte hem förrän 2. Vi fick besök av 3 vänner för fika på förmiddagen. Jättemysigt! Sen på eftermiddagen öppnade vi paket medan vi hade Lucia´s farmor, farfar och gammelmormor på Skype. Sen blev det julmat, hemmagjorda köttbullar som blev galet goda! Det gjorde vi bra. Vi alla fick massor av fina paket, lägger upp lite av dom senare idag. Lucia har massor av nya leksaker att leka med nu. Idag firar resten av Glasgow jul så vi får en 2 dagars, lyxen med att bo utomlands. Men idag blir det mest mys. Lucia fick 3 Lejonkungen filmer som vi ser på. Hur bra är inte dom filmerna? Första har vi sett så nu är det bara 2 kvar.

Merry Christmas to all Scottish people today! x

Translate: Use the button to the right.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.