Josefin Lustig

Xmas gifts

Här är lite av julklapparna som öppnades igår. Halsband och örhängen från Mickes mamma, armband från Malin. Fjällräven Mini till Lucia från Gudfar och Emelie, så jäkla söt så jag dör!! Världens finaste väska till mig från Mikael. Jag fick massor av fint, men ni får inte se allt. Hihi! Fick ni något fint i julklapp? Även om det inte är julklapparna som räknas måste jag erkänna att jag fortfarande älskar att öppna paket. Men nu är jag mest exalterad för allt som Lucia får, hehe. Vad gav ni era nära och kära? 

Translate: Some of the gifts from yesterday. Necklace and earrings from Mikael´s mum, bracelet from Malin. Fjällräven Mini to Lucia from her Godfather and Emelie, so cute I might die! And a looovely bag to me from Mikael. I got so much great stuff, but I won’t show you everything, hihi! Did you get anything nice for Christmas? Even though it´s not the gifts that counts, I have to admit that I still love to open presents. But I´m most excited for Lucias! What did you give away for christmas gifts?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.