Josefin Lustig

Backpack

Jag är så sugen på en ryggsäck i Leopard. Perfekt när vi ska ut och flyga, jag hatar att behöva bära runt på tusen saker så en rygga är perfekt. Vill helst ha den till vänster som är från Vans. Ska försöka hitta den och beställa hem en. Vi åker ju till Umeå den 3 så vi får se om jag hinner få hem den i så fall. Hoppas! Ska leta nu innan Lucia vaknar och är ledsen. Hon har gått över tiden nu på snart en timme. Det är förresten storm här, låter det som i alla fall. Blåser galet mycket!

Translate: I want a Leo Backpack! It´s perfect for travelling. I hate to carry everything when we are flying so a backpack would be perfect. I want the one to the left from Vans. I will try to find one now, before Lucia wakes up all sad. But she should have woke up for an hour ago.. It´s storm outside btw! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.