Josefin Lustig

Yesterdays baby

Shoes Converse, jeans Zara, top Cheap Monday

Igår var vi och spelade äventyrs minigolf på Xscape här i Glasgow. Det finns massor av kul att göra där! Men det var allt vi gjorde den här gången. Men vi lär åka dit fler gånger. Idag ska vi till Silverburn, hoppas på att shoppingen är bättre idag.

Vet ni vad, Lucia har lärt sig massor av nya ord. Hennes favoritord just nu är Bravo! Hon säger det hela tiden när hon gör något bra, så söt. Och så har hon lärt sig sitt första Engelska ord, bye bye och så vinkar hon hejdå. Hon lärde sig det när vi var på matchen sist. Hon snappar upp så mycket nytt nu. Däremot så sover hon riktigt dålig, mardrömmar skulle jag tippa på. Varenda natt vaknar hon runt 10 och är jätteledsen.

Translate: Use the button to the right. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.