Josefin Lustig

Todays mama

Shoes Dr Martens, jeans Gina Tricot, t-shirt Topshop (new!), sweater BikBok, jacket Solo

Idag var vi iväg och åt frukost på cup, handlade mat och sen åkte vi förbi en butcher och köpte kött till morgondagen. Nu tror jag att vi har det mesta hemma för middagen. Vi får besök av 2 norska vänner så vi blir 3 par på middag och Lucia. Ska bli jättemysigt.

Translate: We had breakfast at cup today, and then we did some grocery shopping and we bought some meat from a butcher for tomorrow. We are having dinner at our place for New Years. 2 friends is coming over so we will be 3 couples and Lucia. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Hej! Såg ett par dr martens skor på stan som är som ”gummistövlar”. Dom ser exakt ut som dom vanliga Dr Martens, tänkte direkt på dig när jag såg dom så antar att jag läser din blogg lite för ofta 😉 haha kram!

    1. Josefin

      Hej! Hehe, har sett dom här med. Jag borde egentligen ha ett par kan man tycka, regnar galet mycket här just nu. Nejdå, du kan inte läsa för ofta 😉 hoppas allt är bra med dig. Gott nytt år! Kram