Another tattoo – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Another tattoo

På fredag får vi besök av min bror och hans familj! Ska bli jättemysigt, Lucia får leka med sin kusin Leon i några dagar. Dessutom tar han med sig tatueringsgrejerna så det blir en till tatuering för mig medan han är här, hihi. Vill ni veta vad? 😉 Kan ni gissa vad jag ska göra? 

Translate: My brother and his family is visiting us on Friday! It´s gonna be so cosy, Lucia is going to play with her cousin Leon for a few days. And he is taking the tattoo stuff with him so I will do another tattoo while he is here. Do you wanna know what I´m going to do? 😉 Can you guess?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Deborah

  Exciting, I am guessing it will be something for Lucia – I think you have her name so maybe her date of birth?! Looking forward to seeing it 🙂

 2. Izabella

  Gud va nyfiken jag blev 🙂
  Skulle kunna gissa på att de kanske ha något med Geshia eller Micke att göra men jag kan vara helt ute och cykla 🙂

 3. sara

  Åh så kul, kanske ett porträtt av Lucia!? 🙂

  Älskar tattueringar och är riktigt sugen att göra min fjärde, dock har jag som vanligt svårt att bestämma mig vart och var.. 😉

 4. Frida Stegeby

  Å vad kul! Även om jag vet att du har en med Lucia så tror jag att den nya har något med henne å göra 🙂 Kram

   1. Frida Stegeby

    Om du gillade text hade jag kanske gissat på att det var något sånt? Men du har ju bara bildtattos 🙂

Annons