Inspo for girls – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Inspo for girls

Jag är på jakt efter en jeansskjorta eller klänning till Lucia, skulle vara så fint att ha en tröja över (som på bilden). Ska ner på stan idag så då ska jag kolla efter en. Ska luncha med Ia och Linn. Senare idag kommer biltvätten hem till oss och tvättar bilen, måste ju vara den bästa uppfinningen någonsin? Så jäkla smidigt. Jag hatar nämligen allt som har med bilen att göra, eller inte bilen den älskar jag men jag gillar inte att tanka, fylla på diverse saker eller tvätta. Runt halv 10 ikväll borde min bror och hans familj ha kommit hit. Ska försöka hinna fota dagens outfit innan jag tar en taxi ned på stan. Hoppas ni får en bra start på helgen.

Translate: I´m looking for a denim shirt or dress for Lucia, I´m going to match it like the picture. I´m going down town for some shopping and lunch with Ia and Linn so I will look for one today. Later today the car wash is coming to clean our car, it must be the best thing ever? I hate everything that has to do with the car, not the car. I love our car. But I hate to do everything that you have to do with it, hehe. Around 21.30 tonight, my brother and his family should be here, can’t wait! I will try to take pics of todays outfit before I take the cab down town. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej! Fick jordens bästa wedding organizer från min vän i Canada. Ville bara tipsa dig om den även fast att du kanske börjar bli klar med det mesta. Bild finns på min blogg. Eftersom den är skriven på engelska, så kanske de har den där du bor ju 🙂

    Kram

Annons