Todays mama – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Todays mama

Shoes Converse, jeans Cheap Monday, t-shirt Topshop, sweater BikBok, denim jacket River Island (new!), bag Zara

Jag ÄLSKAR min nya jacka från River Island, nyinkommen så skynda fynda! Köpte den igår. Vi hade fantastiskt väder en stund idag, runt 8 plus och sol. Men sen kom regnet, såklart. Vad är Glasgow utan regn?

Translate: I LOVE my new jacket from River Island, new in stock! I bought it yesterday. We had really nice weather for a while today, 8 + and sunshine. But then it started to rain, of course. What it Glasgow without the rain? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons