Which one? – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Which one?

Jag funderar på att köpa ett par av dessa till våren! Eller jag vill köpa dom nu så jag har dom till resan i Mars. Längtar! Vilka tycker ni jag ska slå till på? De båda finns här på Office så jag ska testa de på och se vilka som känns bäst. Men jag har svårt att bestämma mig vilka jag gillar mer. De är från Jeffrey Campbell.

Translate: I´m thinking about buying one of these shoes. I want them for spring and my holiday in March. Which one do you think I should buy? Office got both of them so I have to try them out and see which one I like the most. Hard choise! They are from Jeffrey Campbell. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons