New – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

New

Köpte 2 nya toppar idag, den översta är från River Island och den nedre får ni bara en sneak peek på, den hittade jag på Warehouse! Köpte lite annat fint till Lucia idag från Zara, allt som jag ville hitta fanns just där. Bra eller dåligt? Hehe.

Translate: I bought 2 new tops today. The first one is from River Island and the other one is from Warehouse. But I´ll only show you a sneak peek of that one. Bought a little for Lucia as well, all from Zara. I found everything that I was looking for. Good or bad? Hehe. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara Orrbén

  Åh jag älskar din blogg, är sjukt dålig på att kommentera fast jag läser den varje dag!
  Nu tyckte jag att det var på tiden! 🙂
  Lucia är fantastiskt fin liten tjej! Har själv en son som är född 2011, så det är alltid kul att se vad jämnåriga barn har för sig!
  Jättefina toppar du köpt! 🙂
  Kram Sara

 2. Ebba

  hej!
  bor också i Glasgow, studerar på universitetet! Undrar vad dina favorit restauranger är här?
  Jag vet Bookclub och Sartir, men försöker hitta lite fler guldkorn! Samt, har du en favorit café och bar?

  1. josefinlustig
   Josefin

   Hej! Vad kul 🙂 Hur gammal är du, hur länge har du vart här? 🙂 Bra restaurang.. Hmm! Vi gillar Thai Fountain, det är vår favorit. Ho Wong i stan är också jättebra. Vi gillar sån sorts mat 🙂 Det beror ju lite på var du bor. Vart bor du? Mitt favorit café är helt klart Cup som ligger på Byres Road i West End. Bar, ingen aning! Har vart ut en gång här så jag är inte så insatt i det. Jag känner en del Svenska tjejer här så Maila mig om du vill hänga med oss någon gång!

   1. Ebba

    Åh, härligt. Gärna!
    Har varit här i 1 termin, på börjat min andra. Är 22 år. Ska definitivt testa dina tips! Har som sagt bara testat det italienska och indiska utbudet 😀 Tack för tipsen!

Annons