Birdie – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Birdie

Andra tatueringen jag gjorde (för er som följer mig på instagram @josefinjohnsson) var den här. Jag hade den sen innan men vi fyllde i den lite bara. Jag funderar på att bygga ut den för den är så liten. Men jag vet inte vad det skulle vara så jag gjorde inget annat den här gången. Har ni några tips?

Translate: The other tattoo I did (for the ones that follow me on instagram @josefinjohnsson) was this one. But I had it before, we just made it a little better. I´m thinking about doing something more with it. Don´t know what yet. Any ideas? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.