Warehouse – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Warehouse

Älskar min nya top från Warehouse! Hade aldrig vart in där innan. Den fanns även i grönt så jag funderar på att köpa den också. Den är lite längre bak. Svårt att få bra bilder på den inomhus, med det dåliga ljuset. Men det får bli så, det bara regnar ute. HELA tiden och då blir det inga bilder tagna. Så jäkla tråkigt väder nu. Man blir ju lite smått deppig, men jag har i alla fall en solsemester att se fram emot. Men först och främst några dagar i Stockholm! Åker dit på Måndag och får mysa med en massa härliga tjejer. Paulina kommer och sover med mig och Lucia på hotell i 2 nätter, som vi längtar!

Translate: I love my new top from Warehouse. I have never been there before. I´m thinking about buying the same one in green. It´s hard to get good pictures inside, the light is not the best. But it´s just raining outside so I can´t take any pictures! I hate this weather. But I have a vacation to look forward to! But first a few days in Stockholm. We are going on Monday, we will have a few cosy days with some great girls. Paulina is coming to sleep with us for 2 days at the hotel, can´t wait! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons