Bikini – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Bikini

Jag letar efter nya bikinis! Behöver nya inför resan. Men jag vet inte riktigt vart jag ska leta. Vill helst ha några sidor från Uk, eller som skickar hit. Har ni några tips så dela gärna med er! Gillade den här massor, från Asos. Jag är sugen på en trekantsbikini men den här hade det lilla extra som jag gillade.

Translate: I need some new bikinis for our holiday in March. Do you know where I can buy one online? Need your help! I like this one from Asos. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alessa

    Ida (from behindeveryman) had a very beautiful phax bikini when she travelled to Mexico and I think she ordererd it online 😉

Annons