My extensions is gone! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

My extensions is gone!

Idag tog jag ut löshåret och det känns så skönt! Även om det känns lite tomt så är det skönt. Nu ska jag låta håret vila och göra massor av inpackningar, använda ricinolja osv. Ska köpa oljan när jag åker till Stockholm på måndag. Fick även lite andra bra tips från min frisör idag, ska dela med mig av dom till er när jag har köpt allt.

Translate: I took my extensions out today and it feels so good! Even if it feels empty without it. I´m going to let my hair rest for a while and do lots of treatments, I´m going to use a oil for my hair that will make it grow and be thicker! And some other stuff that my hairdresser told me about. I´ll tell you when I have bought everything. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons