Josefin Lustig

15 Februari

Solen sken i Glasgow idag så vi tog en promenad till parken, matade ekorrar och lekte i lekparken. Man måste ta vara på de få dagar som solen skiner, men nu såg det ut som att det faktiskt skulle vara sol större delen av nästa vecka också. Vi får se om det håller i sig! Vill få lite vårkänslor nu. Det ligger på runt 8 plus i alla fall. Ikväll blir det tacos och fredagsmys. Har Mikael hemma eftersom han inte spelar matchen imorgon, det är man inte bortskämd med på fredagar. Nu måste vi sätta igång med maten. Hoppas ni alla får en mysig fredagkväll och en bra helg!

Translate: Use the button to the right.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Angelica

  Hej!

  Vi tänkte åka på semester när vår dotter är ca 10-11 månader och vet att ni var på Kreta när Lucia var runt den åldern. Hur uppfattade ni att det var att göra en solsemester med henne då? Förstår att ni reser mycket med henne så jämförelsen är inte riktigt rätt men skulle vara intressant att höra hur ni tyckte det var att åka med henne vid den åldern?

  1. Josefin

   Hej! Det var inga problem alls. Jättemysigt! Det blev en hel del tid i skuggan när hon var vaken men när hon sov middag passade vi på att sola! Hehe. Hon har lätt för att somna i vagnen på kvällarna också så vi kunde sitta ute och äta senare om vi ville eller göra något annat. Hon är som sagt ganska resevan nu. Men jag tycker absolut ni ska åka, det är ju både fördel och nackdel om er lilla inte har börjat gå än. Skönt att hon inte tar sig fram så lätt vid poolen men också kul när de väl kan gå!

 2. Victoria

  Hej Josefin! Först och främst vill jag säga att du har en jätte härlig blogg. Er dotter är otroligt söt, ni kommer få det tufft med alla framtida beundrare 😉 har läst din blogg ett bra tag nu men aldrig kommenterat innan. Kände dock att jag ville skriva några rader angående artikeln i Offside. Jag och min sambo, som båda är väldigt fotbollsintresserade, läste den igår och blev faktiskt rätt irriterade. Även om jag har lite svårt att förstå hur författaren tänkte med den, om det var en hyllning eller tvärtom, så kändes det som att du framställdes på ett felaktigt sätt. Nu känner jag ju inte dig, och det gissar jag på att han inte heller gör, men min bild av dig är i alla fall den motsatta. Jag tycker att du verkar vara en riktigt bra tjej, med fötterna på jorden och huvudet på skaft. Att du valt en kille som spelar fotboll betyder ju inte att du automatiskt faller in under ”fotbollsfru-stereotypen”. Min svägerska är tillsammans med ett NHL-proffs och jag blir alltid lika irriterad när folk har åsikter om henne och deras liv. Hon har inte valt sin mans yrke, utan valt honom som person. Att dra alla er ”fruar” över en kam och få era liv att framstå som meningslösa med endast shopping som syssla tycker jag är helt fel. Det du skriver i bloggen är ju dessutom bara en bråkdel av ert liv. Ville egentligen bara säga det även om du skrivit att du tyckte att artikeln var bra i övrigt. Vi tjejer är dessutom alldeles för dåliga på att berömma varandra så om inte annat får du se mitt inlägg som just det. Du verkar vara en fantastisk tjej, mamma och blivande fru och det är jätte kul att få följa med i er vardag, framförallt eftersom jag känner igen mig så mycket i dig. Keep up the good work! 🙂

  1. Josefin

   Hej! Tack för att du tog dig tid att kommentera nu. Hehe, ja vi kommer få vara stenhårda när hon växer upp 😉 Ja, det blev lite fel i hans beskrivning men de publicerade min ”rättning” på offside dagen efter. Så det var bra i alla fall. Ja det kan jag hålla med om, att vi tjejer är dåliga på! Vi borde bli mycket bättre på det så tack igen för att du kommenterade.

 3. Emelie

  Åh, vad härliga bilder! 🙂 Vad använder du för kamera? Använder du ngn speciell inställning för att få bilderna så bra? 🙂

  1. Josefin

   Tack! 🙂 Jag fotar med en Nikon D3200 och med objektiv Nikkor 50 mm 1:1.8 G. Vilket gör att man får en suddigare bakgrund. Inställningar: inställning P på ratten, ISO 200 och F 1.8 (det lägsta för att få suddigast bakgrund)

 4. Petra

  Vad är det för vagn ni har? Är på jakt efter en lite smidigare vagn att ha med på resor. Lillan är fyra månader nu och vi vill gärna kunna ha den ett tag. Är er någon du rekommenderar? 🙂

  1. Josefin

   Vi har en Mac Laren, den är jättebra! Väldigt smidig och vi använder den varje dag. Det finns fotstöd som man kan ha uppfällt och sen fälla ned när de blir större och det är fullt liggläge på den så de sover hur bra som helst i vagnen. Behöver inte hänga med benen heller eftersom fotstödet går att ha uppfällt för de mindre. Rekommenderar den verkligen 🙂 Tror de är billigare att köpa utomlands..