Lovely Sunday! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Lovely Sunday!

Vi har fantastiskt väder idag! Solen skiner och parken var fylld med folk. Glasgow vaknar verkligen till liv när solen är framme. Lite vårkänslor fick man allt idag, behöver bara bli någon grad varmare. Men solen värmde en del. Men folket här är fortfarande galna, jackorna åker av så fort solen är framme. Till och med på barnen. En 5 årig tjej cyklade runt i t-shirt.. haha. De är lite galna. Nu ska vi sätta igång att laga pannkakor.

Translate: We have great weather today! The sun is shining and the park was full. I love when all the people is out, as soon as the sun is up. The people is a little crazy here, as soon as the sun is shining everyone takes their jackets off. Including the kids.. Now it´s time for pancakes! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons