Äntligen! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Äntligen!

Hej igen! Nu funkar det att lägga upp någon bild så ska försöka blogga så mycket som möjligt nu när det funkar. Vi har lite otur med vädret, det har varit lite mulet varje dag men en del sol i alla fall. Imorgon ska det regna, tråkigt! Får hålla tummarna att det håller sig borta. Jag kanske passar på att ta en massage, det kostar bara 20 euro för en timme. Sitter nere i receptionen med choklad och cola just nu. Vi har inte gjort så mycket annat än att sola och bada på hotellet. Vi håller oss här, vi bor en bit bort så det är långt att åka om man vill till badland eller något annat. Det får jag göra med tjejerna sen 😉

Translate: Use the button to the right.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.