Yesterdays dinner – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Yesterdays dinner

Vi har haft underbar utsikt från våra middagar denna vecka. Idag är sista dagen och det är mulet, men vi hoppas att det spricker upp! Det är så jäkla kallt i vattnet här så vi behöver solen för att kunna bada, inte för att jag badar men Lucia. Haha. Jag har doppat fötterna, det är allt. Riktig badkruka!

Translate: We have had lovely view from our dinners this week. It´s our last day today and it´s cloudy, but hopefully the sun will come through! It´s so cold in the water so we need the sun to be able to bath, I have only had my feet in. But Lucia love to bath. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josefinlustig
   Josefin

   Jag fotar med Nikon D3200 och objektivet är Nikkor 50 mm 1.8 G 🙂 Älskar den! Bästa kameran och objektivet jag haft.

 1. angelica

  hej! jag skrev ett tidigare inlägg om teneriffa:) vi åker själva dit 12 mars och skulle uppskatta jätte mkt om du kunde skriva lite om teneriffa:) att göra, restauranger,hotellet m.m! stort tack! kram

  1. josefinlustig
   Josefin

   Vart på Teneriffa ska ni? Vi var till Puerto de Santiago, vilket var väldigt litet så jag kan tyvärr inte tipsa om restauranger eller liknande på andra ställen. Vi höll oss bara i närheten till hotellet. Men du måste helt klart till den stora djurparken, dit ska vi nästa gång vi åker 🙂 Kram

Annons