AllSaints – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

AllSaints

Jag är så sjukt sugen på att bara gå in på AllSaints och shoppa loss! De har så mycket fint så man blir galen. En ny skinnjacka har jag varit ute efter ett tag. Där har dom MASSOR av fina att välja på. Ett par riktiga skinnbyxor är också något jag velat haft länge. Jag har så många i fuskskinn som bara går sönder, kanske värt att lägga en extra slant på ett par som håller. Istället för att köpa flera par som går sönder. Shortsen då, hur snygga? Lite oversize tillsammans med klackarna.. JA TACK!

Translate: I want to go in to AllSaints and buy the whole store! There is so many nice things. I need a new leather jacket and there is plenty to choose from there. A pair of leather trousers have been something that I want for a while. I have a few in faux leather but they all have so bad quality. And what about the denim shorts? Oversize with the heels, YES PLEASE! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.