Josefin Lustig

Sunny Saturday

La precis in den här bilden från min gamla kamera. Tänk att Lucia var såhär liten när vi flyttade hit. Ännu mindre till och med. Utan hår, hehe.

Sitter här och funderar vad vi ska göra av denna dagen, solen skiner och det är Lördag. Micke är borta på träning och ska iväg på hotell senare också. Ia kommer hit i alla fall. Jag vill så gärna ha en liten tomt nu, för mig hade en perfekt dag vart att sitta i solen i lä och se på medan Lucia leker på tomten, baka smulpaj med vaniljsås och snacka skit med vänner. Men nu har inte jag någon tomt.. Så vad gör vi då? Jag vill ha ett hus!!!!

Translate: This is an old picture from my old camera. Lucia was so tiny when we moved here and without hair, hehe. 

It´s Saturday and the sun is shining. Mikael is away almost the whole day. Ia is coming here and then we´ll see what we are doing. I want to have house today, a perfect day for me: Lucia playing outside while I´m sitting in the sun and watching her, baking a pai and having friends over for some girltalk in the sun. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Trine

    Gå til en park å kos deg i sola, der Lucia kan springe rundt å leke :)) Ta bare med en ball eller noe 😉 Klem!

    1. Josefin

      Det är exakt det vi tänkte göra 🙂 Men hon ska sova i vagnen först, så jag ska sitta och njuta av solen en stund. Kram