Hemlängtan – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Hemlängtan

Min hemlängtan är så stark nu, jag får ett sug i magen av hemlängtan varje dag. Flera gånger om dagen. Jag räknar ned dagarna. Det är mindre än en månad tills det är dags att köra hem. Sista tiden är alltid tuff, man vill bara åka på en gång. Det är så nära men ändå så långt borta. Varje gång jag pratar med Paulina på whatsapp (vilket är varje dag hela dagarna) så blir hemlängan bara större och större. Jag längtar hem till familj och vänner, så mycket. Jag vet att denna sommaren kommer bli den bästa på länge. Jag har så mycket kul att se fram emot. Jag ska GIFTA MIG i sommar, det är helt sjukt. Har en möhippa till att se fram emot också. Men innan det är dags att åka hem ska jag försöka boka in så mycket kul som möjligt så tiden går snabbt.

Translate: Use the button to the right. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Izabella

  Jag fattar ibland inte hur du kan klara av att bo så långt i från familj och vänner, tycker det är duktigt och stark av dig (och Micke också då) jag skulle inte klara av lång tid utan familj och vänner i ett annat land.
  Jag hoppas för din skull att tiden bara kommer springa i väg och att du snart sitter i bilen på väg hem till Sverige 🙂

  1. josefinlustig
   Josefin

   Tack, vad gullig du är. Det är inte alltid lätt och i slutet får man extra hemlängtan. Men överlag går det bra! 🙂

 2. Henrietta

  Du verkar vara en så stark kvinna och jag beundrar dig så.
  Att bo i trondheim med 120 mil hem är jobbigt nog.