Sunny day – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Sunny day


Eftersom det var så fint väder ville vi åka och kika på lite djur idag, kom vi på när Lucia låg och sov. Jag blev så rastlös av att bara sitta i parken. Längtan efter ett hus med tomt var extra stor idag. Vi kollade på lite djur, var inte så stort men det fanns lite djur i alla fall. Lucia tryckte i sig en hel glass och sa “mmmm” som på bilden, hehe. Vi fick absolut inte hjälpa till att hålla den heller, kan själv stadiet har startat. Hade en mysig heldag, bra tajming på Mickes lediga dag.

Translate: Use the button to the right.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons