Josefin Lustig

Today

Idag hade jag äntligen tid hos läkaren för mitt torra ansikte. Håller på med ett allergitest, så jag får inte duscha förrän på fredag kväll. Hoppas det visar sig något, så jag får veta vad det är. Kan även vara vattnet här i Skottland så jag försöker undvika att tvätta ansiktet i duschen och så tvättar jag ansiktet med kokat vatten. Jobbigt, men förhoppningsvis värt det. Ingen förbättring än så länge men med tiden kanske. Sen åkte jag och Paulina ned på stan för shopping och lunch medan Micke var hemma med Lucia. Skulle bocka av lite på inköpslistan men jag lyckades inte få med mig något av det jag skulle köpa. Bara massa annat.. Måste hitta skor till Lucia. Hon har inga som passar till sin bröllopsklänning. Vi får åka ned på onsdag igen. Imorgon ska jag och Paulina iväg och fixa fransarna, ska bli skönt att fylla på dom.

Translate: Use the button to the right. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. K

    När jag bodde i London blev jag otroligt torr runt munnen, huden blev tunn och röd och kändes nästan som att den sakta frättes bort. Detta berodde på vattnet och det är säkert samma i ditt fall.

  2. Paula

    Vet du vart Paulinas väska kommer ifrån`? Superfin! 🙂 Hoppas förresten att det löser sig med ansiktet, inte alls kul :/ har du prövat att smörja med oljor? när jag var torr i ansiktet använde jag kokosolja eller mandelolja och blev genast mjuk och fin 🙂