Time to get my dress – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Time to get my dress

Idag är det fullt schema igen! Alla mina dagar på senaste tid har varit fulla med saker, vilket jag älskar. Skönt att ha mycket att göra. Idag ska jag till läkaren och förhoppningsvis få svar på vad det är för fel på mitt ansikte. Fast det kan visa sig att dom inte får något svar alls. Sen ska vi åka och hämta hem min klänning! Efter det ska vi fixa naglarna, ska göra shellac på både händer och fötter. Skönt inför sommaren.

Translate: I have lots to do today, all my days are busy now. I like it! Going to the doctor today to see what´s wrong with my face. Then I´m going to get my wedding dress! After that we are going to fix our nails, shellac on hand and feet. Perfect for summer. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons