Josefin Lustig

Todays outfit

Shoes Urban Outfitters (new!), jeans and t-shirt Topshop, jacket AllSaints, bag Alexander Wang, glasses Rayban

Var hos läkaren idag och fick reda på att jag inte är allergisk mot någonting. Så mitt torra ansikte är återigen ett mysterium. Jag antar att det är vattnet så jag hoppas sommaren i Sverige gör susen och sen får jag undvika att tvätta ansiktet i duschen när jag kommer hem igen. Sen svängde vi ner på stan en snabbis för lunch och ett stopp inne på Urban där både jag och Paulina köpte med oss dessa skor, så fina! Och sköna. Sen hämtade vi min klänning som nu hänger här hemma. Och så blev mina händer och fötter fina inför sommaren i Sverige. Ljusrosa pastell fick det bli igen.

Translate: Have been to the doctor today and it showed that I´m not allergic to anything so my skin is a mystery. Have to be the water so I hope my summer in Sweden will make the skin better. After that we went for lunch and a quick stop at Urban. Me and Paulina bought these lovely shoes. Then we picked up my fess, it´s finally at home with me. And then we ended our day with new shellac on hands and feet, light pink pastel. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.