Josefin Lustig

Sweden here we come!

Nu är vi redo att köra hemåt! Lucia åker med Micke imorgon och vi ses inte förrän på Tisdag. Håll tummarna att resan går bra och att vi är lika glada som Paulina och Lucia är på bilderna hela resan 😉 Hehe. Vi borde vara framme i Västerås natten mellan Måndag och Tisdag. Vi tar den tid vi behöver men vi har laddat upp med massor av gott att äta/dricka. Energi i form av dryck, godis och koffeintabletter till mig som inte dricker kaffe. Ses i Sverige! Men som vanligt finns jag på Instagram under tiden jag inte bloggar. @josefinjohnsson.

Translate: We are ready to drive home! Lucia is flying with Mikael tomorrow and we will see each other on Tuesday again. We will take our time to drive, we have lots of candy, drinks and caffein tablets for me. I don´t drink coffee.. Talk when we have arrived in Sweden. Follow me on Instagram @josefinjohnsson.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. izabella

    GUUUUD va söt Lucia är 🙂
    Varje gång jag ser en bild på henne önskar jag att jag för bara en minut kunnde få vara du och få busa med Lucia, sötare unge får man leta efter 🙂