Josefin Lustig

Todays outfit

Shoes Urban, jeans Topshop, top Zara, bag Wang, jacket Solo (new!) 

Tänkte bara säga hej! Var ett tag sen nu. Resan hem gick bra, låååång resa men det gick faktiskt bra. Körde bil i galet många mil och galet många timmar. Men nu är vi i Västerås och njuter av att träffa familj och vänner så jag hoppas ni har förstående för att det blir lite glest mellan inläggen. Ska bli bättre, var bara så trött efter resan att jag inte orkade blogga eller hade något att skriva om. Ikväll var vi ut och bowlare/käkade med vänner. Nu är jag dödstrött och ska sova. Ska försöka slänga upp videobloggen imorgon. Är inte 100 på om jag vill ännu, haha. Känns så jobbigt och nervöst.

Translate: Use the button to the right. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jonna

    Tycker du ska lägga upp videon! 🙂 vill så gärna se, du e grymt fin! Verkar så snäll å trevlig på alla sätt å vis! :))

  2. Sara

    Du verkar så härlig, klart du ska lägga upp videon!! :D;) Du är ju ap-cool!! 😉 Förresten håret ditt är superfint! Ha det gott i Sverige!