Josefin Lustig

Bröllopsfrågestund

Några av er har frågat efter en frågestund om bröllopet så vi kör en nu! Ställ alla era frågor här så ska jag svara så gott det går. // Some of you wanted to have question time about the wedding. So here we go! Ask all your questions now. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. katrine

  Hva har du tenkt å gjøre med kjolen (som forøvrig var helt nydelig!)? Selge eller beholde? Og skoene?

  Dette har ikke så mye med bryllupet å gjøre, men er det stor høydeforskjell mellom deg og Mikael? Hvor høy er du og hvor høy er han? Har selv en veldig høy kjæreste, hadde vært litt gøy bare å høre forskjellen mellom dere:D

 2. My - 21 år och mamma till Milou ♥

  Hur var det att gifta sig på Skeppsvik? Jag bor i Umeå och visste inte om det stället förrän du visade det. Det verkar underbart, är det ett ställe du skulle rekommendera för bröllop? Hur länge bokade ni det?

  Hur gick det med Lucia? Fungerade det bra att ha henne med under själva vigselakten?

  Hur länge höll bröllopsfesten igång? Var det bra ”drag”? 😉 haha, jag skulle vara så rädd att det skulle bli dött på dansgolvet och så haha.

  Hade ni många gäster som åkte långt till bröllopet? Bodde de på hotell eller erbjöd ni de övernattning någonstans?

  Och till sist.. Visst betalar man för brudtärnornas klänningar? Betalar man för deras smink/hår etc. Och allt till best men? Haha, kanske dum fråga men jag har alltid funderat på om de får göra det själva eller om man ska göra det åt dom eller hur fungerar det? 🙂

 3. Jannike

  Puh, Josefin, vilket bröllop! Stort grattis!
  Nu när vi äntligen har bokat kyrka och festlokal har jag redan börjat spana på detaljerna för själva vigselceremonin.
  Hur gjorde ni med sånger, solister, musik? Texter? Vilka läste/sjöng? Gick ni in tillsammans?

  Återigen, stort grattis fru Lustig! Kram

 4. Lulle

  Jag undrar om det var en präst som vigde er och hur mycket den religiösa biten spelade roll i bröllopet. Måste också säga att du var riktigt vacker och du får gärna fortsätta lägga upp många bilder från er dag 🙂

 5. Johanna

  Du var jättefin och och förstår att du är lycklig. Bröllopet verkar helt perfekt 🙂 Jag är bara nyfiken på bild på ringarna 🙂

  Kram Johanna

 6. Linda

  kanske en dum fråga eftersom dagen antagligen var underbar men om nått kunde blivit bättre vad var isåfall det? och sen önskar jag flera videos på lucia på instagram för hon är så jävla söt!! skulle vara kul att få höra henne prata lite:)

 7. katrine

  Kunne tenkt meg å se masse flere bilder! Vet jo ikke enda hvilke bilder du har igjen å vise på bloggen, men hvis dere har, hadde det vært gøy å se bilder av bryllupsområdet som helhet, og fra der dere hadde festen etterpå. Bilder av detaljer, som sko, tilbehør, bryllupskake, pynt osv hadde også vært gøy å se!

 8. Emma

  1. Vem bestämde bröllopsdatum först av er och Bjärsmyr?
  2. Om ni inte hade haft samma datum, hade ni gått på varandras då?
  3. Har ni inte gemensamma vänner som var tvungna att välja mellan era bröllop?
  4. Lite OT kanske.. men står du och din mamma nära varandra? Man ser dig sällan skriva om dom.. mer om Mikaels familj…?

 9. ebba

  Viktigaste frågan av allt – Vart ifrån kommer den enastående klänningen?

  Hur mycket gäster hade ni?

  Hade ni middag & fest i en lokal eller på t.ex en restaurang?

  Hade ni något live band, dj eller så under festen?

  Vart ska ni på smekmånad?

  p.s du var så himla vacker. allt såg så perfekt ut utifrån vad vi sett på bilderna. ditt hår och sminket var helt perfekt. och klänningen ska vi inte ens tala om den var verkligen to-die-for. Önskar er all lycka i framtiden 🙂 d.s

 10. Andreakarolina

  För det första: Det är så himla roligt och fint att få se så många bilder från er dag, för mig som gifter mig om 15 dagar har det fallit både en och annan tår när jag tittar på dem och ser er lycka. Åh vad jag LÄNGTAR nu!!

  Jag undrar om det var något som ni hade fixat som kändes onödigt eller om det var något som känns viktigare än något annat?
  Hur mådde fötterna efter ett tag? Jag kommer att ha 10cm klack, fast med 2 cm platå vid tårna, funderar på om jag borde sätta plåster på ngt strategiskt ställe, då det är öppen tå. Hoppas ju på att jag inte ska märka att fötterna blir trötta.. 🙂

  Stort grattis!

 11. Sandra

  Så+fina+ni+var!+Och+lucia+sådan+underbar+söt+klänning+hon+hade,+vart+har+du+köpt+den??+Sen+har+jag+jag+en+till+fråga,+kanske+inte+hör+till+bröllopet+men,+din+tandblekning+fungerade+den?+tycker+du+att+du+ser+någon+skillnad?

 12. Andrea

  Hej! Så fint bröllop, grattis! Jag och min Jonathan planerar att gifta oss nästa sommar och har hittat en mysig lokal utanför Helsingborg. Anser du att vi ska fixa transport dit för gästerna eller de kan ta sug dit med hjälp av vänner och taxi? Vi pratar en bilfärd på ca 15 min. Vi jan inte heller bestämma oss för vigsel i kyrka eller vigsel utomhus. Varför valde ni vigsel utomhus? Vad bör man tänka på?
  Tacksam för svar!
  Som sagt, superfint bröllop!
  Jag önskar er all lycka!
  Andrea 🙂

 13. Monica

  Härligt med frågestund! 😀 Som blivande brud är jag nyfiken:
  1. Vad är du extra nöjd med, såhär i efterhand?
  2. Finns det något du la ner tid på, men som i efterhand inte hade spelat så mycket roll?
  3. Hade ni någon typ av gästbok? Visa gärna, behöver inspiration 🙂
  4. Sen kanske en udda fråga, men på bilderna under vigseln står du till höger om Micke. Var det någon särskild anledning till det? (haha märklig fråga, men vad jag vet brukar brudens sida vara till vänster:p)

 14. Hanna

  Jag undrar om du vet vilken locktång frisören använde på dig för att få till dina sjukt fina lockar?! Och även dina tärnor var väldigt fina i håret 🙂

 15. vågar inte säga mitt ritkiga namn

  vad hände med din kompis evelina?
  varför gifte ni er samma helg som mattias bjärsmyr?

 16. Johanna

  Hej! Jag har egentligen ingen fråga utan vill mest bara säga att jag tycker att det ser ut att ha varit ett väldigt fint, intimt och avslappnat bröllop tillsammans med nära och kära. En fest för att fira er kärlek, och inte ett jippo för att ”showa off”. Stor grattis till er!

 17. emma

  Vilket märke är din brudklänning? Vad kosta den? Har du några tips på hur man kan skappna av och lugna nervositeten innan? 🙂 du var jätte vacker. Kram

 18. Frida Stegeby

  Så himla kul med frågestund! Blir aldrig less på att se bröllopsbilderna, ni var så underbart vackra allihopa 🙂
  Vad hade du för skor på dig på dagen/kvällen? Vad hade ni för låtar under vigseln? Jag skriver igen om jag kommer på mer.
  Grattis än en gång ❤

 19. Anna

  Verkligen vackra var ni på ert bröllop till att börja med;)

  Hade ni en koordinator som planerade åt er eller skötte ni planeringen själva?