The wedding, part 3 – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

The wedding, part 3

Grattiskram från min mamma. // Congratulations hug from my mum.

Lyckligaste frun någonsin, hehe. // Happiest wife ever, hehe. 

Grattiskram från sin faster. // Hugs from his aunt. 

Och från pappa. // And from dad.

Älskar den här bilden på mig och mormor! // Love this pic of me and my grandma!

Kram från min faster. // Hug from my aunt.

Glädje blandat med en hel del tårar! // Happiness mixed with lots of tears!

Brudskål // Cheers!

Man & Fru ♥ // Husband & Wife ♥

Det fastnade massor av insekter i min klänning, haha. // Lots of bugs got stuck in my dress, haha. 

Så detta var del 3, blir nog 2 till. En med porträtt och en från middag/fest. Glöm inte att ställa era frågor i frågestunden. // This was part 3, probably 2 more. Don´t forget to ask your questions here.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Andrea

    Hej! Så fint bröllop, grattis!! Jag och min Jonathan planerar att gifta oss nästa sommar. Har hittat en lokal men som ligger lite utanför Helsingborg. Tycker du vi ska ordna med transport för alla gäster eller ska de ta sig dit själva med hjälp av vänner, taxi? Vi snackar ca 15 bilfärd. Sedan kan vi inte bestämma oss för vigsel i kyrka eller utomhus. Vad bör man tänka på vid vigsel utomhus? Tacksam för svar :)! Min blogg har jag lagt ner så svara gärna på min mail eller i din blogg!

    Som sagt, superfint bröllop!!
    Andrea

Annons