The wedding, part 6 – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

The wedding, part 6

Jag och mina fina tärnor. // Me and my beautiful bridesmaids.

Micke och hans bestmans. // Mikael and his bestmen. 

Vad hade vi gjort utan er? // What would we do without you?

Mina föräldrar till vänster & Mikaels till höger. // My parents to the left and Mikaels to the right.

Mormor & farmor till vänster om mig, Mikaels mormor & farmor till höger om honom. // My grandparents to the left and Mikaels to the right.

Ni är mitt liv! // You are my life!

Älskar dig mer för varje dag som går. // Love you more and more for every day.

Våra ringar och min bukett. // Our rings and my bouquet. 

Detta var alla bilder jag tänker dela med mig av just nu. Ska sätta mig ned med frågestunden ikväll tänkte jag. Vi tog även biler på alla våra gäster, parvis eller familjerna. Ett tips till er som ska gifta er. Verkligen uppskattat och kul att ha fina bilder på alla!  // This is all the pics that I will share with u for now. I will have a look at all your questions tonight. We took pictures of all our guests as well. With their partner or family. Appreciated and fun to have great pics of all the guests. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cathrine

    Dere er så søte sammen 🙂 Jeg synes det er fint at du vil dele deres bilder med de som er på bloggen din.
    Virkelige fine bilder 🙂

Annons