Love of my life – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Love of my life

Har varit hos mina föräldrar och idag hade vi fantastiskt väder. Vi firade oss lite, hela familjen var där. Så mysigt. Farmor, faster och farbror också! Barnen har badat massor. Nu ligger jag i sängen hemma hos farmor igen, väntar på att Lucia ska somna så jag får äta lite choklad.

Imorgon är det dags för mig att göra tatuering nummer 10! Kan ni gissa vad det blir?

Translate: Have been to my parents and we had lovely weather today. We celebrated us a little bit, my whole family was there. The kids had so much fun in the water. Now I´m in bed at my grandmas again. Waiting for Lucia to go to sleep so I can eat some chocolate. 

It´s time for tattoo number 10 tomorrow, can u guess what I´m getting? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons